Partners

Tots sumem

Tots sumem

En l'actual escenari dinàmic, on la sostenibilitat i l'eficiència energètica s'erigeixen en pilars fonamentals per garantir un futur ambientalment responsable, sorgeix la imperiosa necessitat de fomentar una col·laboració extensa i compromesa entre tots els actors involucrats en l'àmbit de la rehabilitació energètica. En aquest context, presentem amb orgull el nostre innovador enfocament a Agentrehabilitador.cat, el qual defensa la inclusió i la participació de tots els agents rellevants en aquest procés de transformació.

A Agentrehabilitador.cat, hem establert un model revolucionari que busca enderrocar les barreres tradicionals i crear un espai on cada veu, cada experiència i cada visió tinguin el seu lloc. Creiem fermament que només mitjançant la unió de coneixements, habilitats i esforços podem afrontar amb èxit els reptes energètics i mediambientals que enfrontem en l'actualitat. Per això hem creat un ambient inclusiu on convergeixen propietaris, administradors de finques, arquitectes, enginyers, contractistes i tots aquells interessats en aconseguir un impacte positiu mitjançant la rehabilitació energètica.

L'ombrel·la d'Agentrehabilitador.cat actua com el garant de la sinergia i la cohesió en cada projecte de rehabilitació. Treballem en estreta col·laboració amb cada participant, assegurant-nos que les seves aportacions s'integrin de manera harmònica en el pla global. El nostre enfocament no només es basa en la tècnica i la tecnologia, sinó també en la interacció humana i la comunicació efectiva. Des de l'inici fins a la culminació del projecte, ens esforcem per mantenir una línia de comunicació oberta i fluida per garantir que cada pas s'alineï amb les exigències específiques de la iniciativa.

Una de les facetes més emocionants del nostre model és la seva capacitat per optimitzar l'obtenció d'ajuts financers provinents de programes com les ajudes europees Next Generation. Reconeixem que el suport econòmic és fonamental per catalitzar la transformació energètica i accelerar l'adopció de solucions sostenibles. En aquest sentit, la nostra estructura de col·laboració maximitza l'elegibilitat dels projectes per accedir a aquestes ajudes, assegurant-nos que cada aspecte compleixi amb els criteris necessaris per a la seva obtenció.

En resum, Agentrehabilitador.cat representa més que una plataforma de rehabilitació energètica; encarna una visió audaç de canvi i progrés. Creiem en la força col·lectiva per enfrontar els reptes actuals i obrir el camí cap a un futur més sostenible. Convidem a tots els interessats a unir-se a nosaltres en aquest emocionant viatge cap a l'eficiència energètica, la revitalització ambiental i la col·laboració inclusiva. Junts, sota l'ombrel·la d'Agentrehabilitador.cat, podem teixir un teixit més fort i resilient per a les nostres comunitats i per al planeta en conjunt.

Partners


CERVERA&CERVERA

CERVERA&CERVERA

L’Agència Cervera & amp; Cervera va ser fundada el 1975 per Joan Cervera; el 1998 la segona generació, Mònica Cervera, es va incorporar a l’empresa. Es tracta d’un negoci familiar en què se li dóna la màxima prioritat a el servei a el client i amb els quals es forgen relacions duradores. Comptem amb un equip professional amb gran experiència i amb provada dedicació. Combinem joventut i dinamisme amb anys de profund coneixement de el sector. En cas que tingui qualsevol dubte o consulta, us convidem a revisar la llista de baix, amb les persones encarregades de cadascuna de les àrees específiques.

Veure
SECOMI Construccions

SECOMI Construccions

Som una empresa de construcció i manteniment amb una llarga trajectòria familiar, guanyada per atendre els nostres clients en un ventall ample de serveis. Disposem de tota la maquinària i elements de construcció dins el volum de la nostra empresa per així poder garantir, rapidesa, eficàcia i polivalència funcional.

Ens encarreguem de tot el procés de l'obra, des de l'enderroc fins al projecte "claus en mà" tot això és possible gràcies al nostre equip de tècnics i operaris qualificats juntament amb la nostra maquinària.

Veure
Albond

Albond

Albond Aluminum Industry and Trade Inc. va ser fundada el 2002 per la Família Peker, que té més de 60 anys d'experiència en projectes d'identitat corporativa (CID) i en l'ús de panells compostos d'alumini. La seva principal àrea d'activitat és la producció de panells compostos d'alumini i la seva comercialització.

Veure
Cititherm

Cititherm

CITITHERM és una marca que compta amb una llarga trajectòria als països Balcànics. Els més de vint-i-cinc anys d'experiència en el sector de la fabricació de materials per a sistemes d'aïllament tèrmic donen suport a la marca i són un símptoma evident de garantia i fiabilitat dels seus productes.

Veure
Fincaservice

Fincaservice

Des del 1.987, amb més de 6.000 clients, FINCASERVICE us ofereix una solució
professional, grata, ràpida i econòmica per a l'administració i la comercialització patrimonial. A FINCASERVICE ens prenem molt seriosament la nostra feina i l'experiència que percep el client dels nostres serveis.

Veure
Terraminium

Terraminium

El Grup Terraminium és la xarxa d'oficines d'Administració de Finques més gran a Espanya. Gestionen actualment més de 5.000 comunitats i més de 120.000 veïns. L'equip de Terraminium compta amb més de 20 anys d'experiència al sector, i l'empresa es va crear el 2009. 

Veure
Construacció

Construacció

SOM UNA EMPRESA FAMILIAR AMB MÉS DE 30 ANYS EN EL SECTOR DE LA CONSTRUCCIÓ
Oferim any rere any els millors serveis en reformes a Girona i disposem d'un equip de professionals totalment qualificat.

Veure
EosZenit

EosZenit

Gràcies al model inclusiu d'EOS energy, on hi tenen cabuda tots els agents intervinents, el 2022 ens associem amb una de les empreses amb més experiència i recorregut en renovació d'edificis a Catalunya, Zenit Rehabilitació Integral, i el resultat d'aquesta aliança ha estat la societat EOSZENIT energy.

Veure
ZENIT Reformes i rehabilitacions

ZENIT Reformes i rehabilitacions

Empresa d’àmbit català, nascuda a la província de Girona amb una àmplia experiència i qualificació en el sector de la construcció, especialitzada en la rehabilitació d’edificis i la millora de la seva eficiència energètica.

Veure