Administrador de finques

Administrador de finques


CERVERA&CERVERA

CERVERA&CERVERA

L’Agència Cervera & amp; Cervera va ser fundada el 1975 per Joan Cervera; el 1998 la segona generació, Mònica Cervera, es va incorporar a l’empresa. Es tracta d’un negoci familiar en què se li dóna la màxima prioritat a el servei a el client i amb els quals es forgen relacions duradores. Comptem amb un equip professional amb gran experiència i amb provada dedicació. Combinem joventut i dinamisme amb anys de profund coneixement de el sector. En cas que tingui qualsevol dubte o consulta, us convidem a revisar la llista de baix, amb les persones encarregades de cadascuna de les àrees específiques.

Veure
Fincaservice

Fincaservice

Des del 1.987, amb més de 6.000 clients, FINCASERVICE us ofereix una solució
professional, grata, ràpida i econòmica per a l'administració i la comercialització patrimonial. A FINCASERVICE ens prenem molt seriosament la nostra feina i l'experiència que percep el client dels nostres serveis.

Veure
Terraminium

Terraminium

El Grup Terraminium és la xarxa d'oficines d'Administració de Finques més gran a Espanya. Gestionen actualment més de 5.000 comunitats i més de 120.000 veïns. L'equip de Terraminium compta amb més de 20 anys d'experiència al sector, i l'empresa es va crear el 2009. 

Veure